Frisyrer Frisyrer för naturligt lockigt hår

 

Kort hår

Nyckeln är att hitta en stylist som är bekant med en torrskärningsteknik, så att du kan se var håret kommer att träffas en gång, torr. Att skära håret medan det är våt kan lämna dig med mycket överraskningar när det torkar, eftersom det kommer att krympa 1 till 2 tum. Be om längd som når under hakan med subtila skikt genom hårets krona.

Skulderlängdshår

Skulderlängdshår ser bra ut med lockigt eller vågigt hår. Be om långa lager med minimal layering som ramar ditt ansikte, vilket kan se obehagligt ut, särskilt om du inte har mycket tid att ägna dig åt styling.

Långt hår

Långt hår fungerar bäst för dem med lockigt hår eftersom du alltid har möjlighet att lägga upp det. För att minska vikten, be om långa lager, vilket gör att håret kan torka snabbt och skär ner på frizz.

Styling

För bästa resultat, applicera produkten och rör inte håret när det torkar. Rörning och borstning leder till frizz och brott när det gäller lockigt hår, så håll hands away. Om rätning, använd en naturlig borste för jämn, silkeslen.

Produkter

På dagar när du 'omfamnar ditt lockiga hår, använd en styling produkt som är avsedd att öka krullarna eller vågorna. Detta kommer att göra en värld av skillnad när håret naturligt torkar, eftersom det kommer att hjälpa lockar och lägga till sken och studsa. Att hantera naturligt lockigt kan vara ansträngande. Mellan kämpar frizz och försöker hålla krullarna mjuka och sexiga, är det svårt att älska att ha lockigt hår. Många kvinnor räker ut håret trots att de har vågor eller krullar, men det kan vara skadligt för håret om det görs regelbundet. Välj hårklipp som tillåter din håret torkar naturligt och gör ditt lockiga hår mer hanterbart i processen.