Frisyrer för fin, limp hår

 

Bob Cuts för kort till medellängder

Bob frisyren är en look som aldrig går ur stil, men ibland kommer det i vågor av popularitet. Det lägger till täthet och graciös rörelse och kan sluta längs haklinjen eller sväva strax ovanför axlarna.
Inom sin egen fina frisyr ger skådespelerskan Eva Longoria Parker ett exempel på hur denna speciella look kan gå från dag till natt med Tillägg av tillbehör. Victoria Beckham gjorde den inverterade bob frisyren en varm coiffure när hon skapade 'pob' ur sina egna fina tresses.

Lägg till färg eller höjdpunkter för att ge djup

Tippning är konsten att lägga till mörka eller ljusa färger till hårändar. När en ljusare nyans läggs till, ger den den optiska illusionen av hissen. Moderna tekniker för färgremsor, som det här exakta, drastiska arbetet med hårkonst här, lurar ögat på att tänka på att stilen har mer djup än vad den egentligen har.

Fint hår på längre längder

Razor-skärningar lägger till volym, speciellt hos dem som har särskilt tunt hår. Saxar klipps för exakt och skikten ligger platt och perfekt, där rakhyvelar hugger upp kanterna så att ändarna fjädrar mer. Undvik lager som klipps över hälften av din längd, eftersom du vill ha rörelsen av de razorerade skikten. Har din sista tum eller så rakhyvlat för att ge full rörlighet.

För speciella tillfällen

Hot Rods och rullar kommer säkert att fylla på de områden du applicerar dem på. Jessica Biel har haft den nedre halvan av hennes stil volymiserad med uppvärmda rullar för att ge henne fin frisyr mer densitet. Du kan rulla stora heta curlers längs kronan och toppen för att producera en ännu mer rik stil.

Tips

Undvik långt hår; håll det inte längre än precis under axlarna för att undvika den vikt som kommer att platta och räta ut den. Skärningar som alla har en längd ger större täthet, och lite razorerade skikt lurar ögonen. Om du har bra, halka håret och behöver idéer för att hålla det trendigt, läs vidare för att lära dig hur du får det att se fräscht och kantigt ut. Det finns flera stilar som ger ditt hår en illusion av fullhet. Använd en kombination av snitt och färg för det ultimata i frodiga lås.