Hur man bryr sig om afroamerikanska barns hår

 

1.

Köp ett bra schampo och balsam. Dove och Mixed Chicks är två produkter som är riktigt bra för denna hårstruktur. Duvschampo och balsam finns på nästan alla butiker, och Mixed Chicks schampo och balsam kan beställas på Internet. Det finns många bra produkter för afroamerikanskt hår. Dessa produkter hjälper vanligtvis att avlägsna håret och låter det mjukt och fuktigt.

2.

Tvätta ditt barns hår varje vecka. Afroamerikanskt hår förlorar för mycket fukt om det tvättas för mycket. Olja ditt barns hårbotten efter att ha tvättat det. Använd ett lätta hårfett som Olive Oil, ett varumärke som finns i många butiker. Detta fett är väldigt lätt och håller hårbotten frisk. Afroamerikanskt hår är mer hanterbart när det har tillräcklig fuktighet.

3.

Ställ ditt barns hår varje vecka. Efter tvättning av håret, använd balsam på håret och låt det Ställ in i ca 20 minuter. Balsammen sätter fukt i håret och mjukar också hårets konsistens för enkel kamning. Några afrikansk amerikanska hår är mycket kinky efter att det har tvättats, så med hjälp av en balsam bidrar man till att räta ut kinkarna .

4.

Kamma ditt barns hår varje dag för att hindra det från att hänga ihop. Du kan också fläta ditt barns hår så ofta som du vill behålla det hanterbara. När ett barn är ung, flät många afroamerikaner sitt barns hår för att hålla det ihop och det växer ofta snabbt efter det att det har varit flätade under långa perioder. Om du väljer att fläta det, se till att hårbotten sitter med ett lätta fett minst två gånger i veckan. Slå ditt barns hår upp på natten med en silkehatt eller låt honom eller henne sova på en satin kudde. Bomull verkar torka håret ut och kan till och med orsaka brott över långa perioder.

Afroamerikanskt hår är tjockare och har en naturlig kröning mot håret. Ofta när ett barn är väldigt ung är håret lockigt och när hon blir äldre kan det bli kinkigt. Att ta hand om ditt barns hår är viktigt för att hålla det friskt och starkt. Afroamerikanskt hår hanteras bättre när det hålls rent och fuktat. Det är mycket enkelt att hantera ditt barns hår om du utvecklar en vanlig rutin och följer det noga.