Hur man får en tatuering vid en tatueringskonvention

 

1.

Hitta artisten som ska göra din tatuering:
Du vill ta en titt på artisternas portfölj, skynda inte på ett beslut. Titta på arbetsstilen som de gör. Är det något du tycker är tilltalande? chansen är att om du inte gillar arbetet i portföljen, kommer artisten inte att slutföra arbetet på ett sätt som du vill.

2.

Prata om din tatuering / design :
Nu när du har hittat den person som du vill göra tatueringen är det dags att visa dem idén / designen. Det är bäst att hänvisa till dig, det här sparar tid med hela upprättandet. Diskutera vad dina förväntningar är för tatueringen, och var specifik om det finns något du måste ha i tatueringen. Ibland ser vi vad vi ser i våra 'huvuden' kommer inte fungera som en tatuering. Konstnären kommer att ha förslag på vad som är bäst för tatueringen.

3.

Få tatuering:
När ritningen är klar, ta en titt på det , se till att det är vad du vill ha. Var inte rädd för att be om förändringar, du måste ha den här tatueringen länge. Och om allt är på plats, gå och njut av erfarenheten av att få tatueringen.

Tips och Varningar

  • Gå tidigt till Convnetion om du planerar att bli tatuerad den dagen.
  • Ät innan du blir tatuerad.
  • Få pengar, ibland ATM: erna är brutna eller har låga uttagningsgränser.
  • Få pengar, de flesta har inte bärbara kreditkortmaskiner.
  • Om du gillar din tatuering, tipsa din tatueringskonstnär, uppskattar de
  • Se till att allt är enstaka och / eller autoklaverade.
  • Drick inte för mycket alkohol innan du blir tatuerad. De flesta artister kommer inte att tatuera någon om de är fulla. < / li> Har du någonsin velat gå till en tatueringskonvention för att få en tatuering? Detta kommer att förklara vad du behöver göra för att förbereda dig för att få tatuerade på en tatueringskonvention.