Hur man gör upp din egen typ av skor

 

1.

Titta igenom skokataloger eller sök Internetskohandlare för att undersöka olika typer av skor. Notera designfunktioner och detaljer som du vill inkludera i den nya typen av skor.

2.

Skriv ut en lista över alla funktioner och anpassningar du vill ha den nya skon typ att inkludera. Tänk på miljön där skorna ska bäras, liksom de aktiviteter som skyptypen är avsedd för.

3.

Rita grova skisser av den nya skodypen från flera vinklar till börja organisera konceptet i en visuell representation. Ursprungligen görs teckningar ofta genom att skissera grova former och skisser på varje skodel för att få en känsla för skosektionens rymdförhållande. Förbättra designen i efterföljande ritningar och revisioner tills du är nöjd med konfigurationen.

4.

Rita ut flera unika versioner av den nya skodypen för att visa designens mångsidighet och originalitet. Lägg till valfria funktioner som olika hälhöjder och ögonlock eller prova olika färg- och mönstervariationer, medan Håll en kärn look som strömmar genom alla mönster. Namn på den nya skustypen baserat på konceptkonceptet och märka skisserna i enlighet med detta.

Tips och varningar

  • Bygg en prototypsversion av skostypen för att börja testa och raffinera designen. Många tidiga prototyper är helt enkelt gjorda av papper och tejp. Sekundära skoprototyper kan byggas med hjälp av material från klädsel och sybutiker. Leta efter hållbara tyger och starka trådar att göra en sko som varar. Sho e typer som är utformade för en fantasivärld behöver inte ta hänsyn till tröst eller verkliga begränsningar i världen.
  • Gör upp din egen typ av skor för att skapa en helt original sko. De flesta skotyper är utformade för specifika miljöförhållanden eller mot mode. Skor med specialfunktioner har skapats för att tillgodose behoven hos bärare i en mängd olika sport- och industritillämpningar. Skon du kan göra kan dra på befintliga skoinnovationer utan att duplicera en befintlig skoartyp. Kom upp med en original sko typ med hjälp av en miljö eller aktivitet som inspiration.