Hur man hittar erbjudanden på smink

 

Så här hittar du erbjudanden på smink

1.

Kontrollera Ebay. Det finns många som säljer smink på Ebay och det här inkluderar högkvalitativt varumärke som Clinique, Estee Lauder, Lancome, Bare Escentuals, Chanel, Mac, Revlon, Avon, Mary Kay och många fler. Var säker på att du vet det vanliga detaljhandelsvärdet innan du köper smink här eftersom du inte vill betala mer än vad du egentligen skulle i butiken!

2.

Bli en kosmetisk representant. Många representanter, som säljer smink och andra skönhetsprodukter, inklusive Avon eller Mary Kay, får en underbar rabatt på inköp. Du kan överväga att bli en rep själv så att du kan spara pengar på stora sminkprodukter medan sälja något du verkligen tycker om. Det är en win-win-situation.

3.

Gå till Sally Beauty Supply. Denna butik är fantastisk för stora sminkfynd! Du kan hitta ett brett utbud av skönhetsprodukter, inklusive smink, till bra priser. Kontrollera din telefonbok för att se om du har en Sally Beauty Supply i ditt område och se vilka bra erbjudanden du kan hitta där.

4.

Kontrollera alltid utställnings- och försäljningsartiklarna . Vissa kvinnor säger att de inte skulle bli döda att shoppa ett clearingsställ, speciellt för smink, men låt oss möta det. Du kan hitta några riktigt bra erbjudanden bland dessa försäljningar. Bara för att sminken är till salu betyder det inte att det är oslagbart, etc. Butikerna får mer varor och måste göra plats för det, därför lägger de varor till försäljning och godkännande för att bli av med det, så du vill definitivt

Tips och varningar

  • Den här artikeln är inte garanterad att fungera för alla.
  • För många kvinnor är smink en stor del av deras dagliga morgonrutin. Inte alla kan njuta av den 'naturliga' skönheten så vi vänder oss till smink för hjälp. Här är några sätt att hitta super bra erbjudanden på smink.