Hur man hittar kändisinspirerade pjäser

 

1.

Var uppmärksam på plånböckerna som kändisar bär på modetidningar, uppriktiga fotografier och på landningsbanan. Notera dina favoritstilar och komplexiteten hos varje väska.

Inse att kändis inspirerade plånböcker är sällan det verkliga, men knock-offs produceras av designers som har kopierade märkesnamnspåsarna till en 'T' och marknadsför dem till ett reducerat pris. Det betyder att du kan se fantastisk ut utan att bryta banken, men också att du måste vara försiktig med vem du hanterar.

3.

Besök några av de webbplatser som tillverkar kändis på nätet inspirerade väskor. Väska Haus och en väska butik är två bra ställen att börja, men det finns bokstavligen tusentals internetdestinationer där du hittar replikväskor.

4.

Kolla in urvalet på auktion webbplatser, till exempel eBay, för kändisinspirerade ändamål som människor kan sälja begagnade. Detta är ofta det bästa sättet att få en riktigt bra affär på replikapungar, men du måste kolla deras betyg för att du ska hantera välrenommerade säljare.

5.

Bläddra i söndagsannonserna i din lokala tidning. Det här är ett annat bra ställe att hitta kändis inspirerade väskor, och du kommer att ha nytta av att köpa från någon i ditt område. På så sätt kan du bläddra bland produkterna personligen och välja den väska som du gillar mest.

Tips och varningar

  • Köp aldrig kändis inspirerade väskor från en återförsäljare som ligger till dig om väskans äkthet eller försöker manipulera dig på något sätt.
  • Köp endast från återförsäljare som har en rättvis avkastningspolitik, bara om du beställer en väska som inte uppfyller dina förväntningar.
  • Om du alltid vill se ut som din favorit kändis är det bästa stället att börja med de väskor som de bär på nätter på stan. Kändis inspirerade väskor gör stora vågor i modekretsar och även om de inte bär Gucci eller Fendi eller Birkin logotyper, kommer ingen att veta från avstånd.