Hur man ser Fashion Model Tall

 

1.

Var medveten om din hållning.

Inget bryter en monokromatisk linje mer än dålig hållning. Lär dig att stå högt med dina axlar kastade tillbaka och din mage tucked in. Detta förbättrar inte bara din höjd men ger dig också ett självförtroende utseende. Under hela dagen, spendera några minuter med fokus på din hållning tills det blir andra naturen.

2.

Gå inte överbord med hälarna

Gör inte misstaget att försöka bära 5 ' hälar för att skapa illusion av höjd. De kommer inte bara att vara obekvämliga, de kommer att bli uppenbara. Välj en mer måttlig häl i en nyans som matchar dina byxor tillsammans med matchande slang eller strumpor. Den höjande inducerade effekten av det monokromatiska utseendet är stor.

3.

Utveckla ett säkert, auktoritativt sätt att presentera dig själv.

När du ser självsäker ut och presenterar dig själv med auktoritet, tror du automatiskt att du är högre än du är. Lär dig att acceptera din höjd och till och med flaunt den med en sassy promenad och stil. Människor är mer benägna att märka en självsäker kortare kvinna än en högre modell av modeltyp som inte har någon självkänsla.

4.

Lägg till vertikala linjer.
< br /> När du väljer en topp, klänning eller byxor, leta efter dem som har en vertikal linje till dem eftersom det kommer att lura ögat för att tro att du är högre än du är. När du väljer en kjol letar du efter en med vertikal pläterar som också kan ge dig ett mer långsträckt utseende.

5.

Klä i fasta färger.

Att titta längre i dina kläder, vill du skapa en lång, smal linje. Det här är bäst att klara genom att ha monokromatiska, solida färger från topp till tå. Det fungerar särskilt bra om du väljer mörka färger som mörkbrun eller svart. Försök ha på dig en svart topp tillsammans med höga midja svarta byxor och svart slang och skor. Det här enkla sättet att klä på kan lägga ut flera inches på din höjd. Om du tycker att det här är för starkt, lägg till ett intressant halsband och ett tunt, svart bälte för att klara utseendet.

6.

Välj byxor som förlänger ditt formulär.

Välj höga midjade byxor som täcker skorna på dina skor om du vill se modemodell lång. Undvik att bära trendiga, Capri-längdbyxor eftersom de tenderar att göra ditt utseende kortare och tyngre. Byxor i mörk nyans tenderar också att få dig att se längre ut.

Du har sett dem som pratar ner på catwalken med de senaste modeerna. En sak som de höga modemodellerna alla har gemensamt är deras höjd. Några av dessa modemodeller är över sex meter från topp till tå. Varför väljer modebranschen mode modeller som bygger på deras höjd? Word har det att högre kvinnor förbättrar utseendet på designerkläder. Trots att modemodeller redan är långa använder de ofta klädens kraft för att se ännu längre ut.

Även Om du inte är sex meter hög, kan du fortfarande använda illusionen för att se längre ut i dina kläder. Här är några tips om dressing för att lägga till höjd.