Hur man skapar kattögonmakeup

 

1.

Börja applicera din foundation med hjälp av ögonkoncealer och pulver.

2.

Med din svarta eyeliner penna börjar på framsidan av dina ögonlock och dra en mjuk smutslinje till änden av din lash line.

3.

Använd sedan din ögonskugga för att applicera din mörka skugga över toppen av den smutsiga linjen för en mjuk rökig look. Blanda kanterna.

4. Använd sedan eyelinerborsten för att applicera eyelinerna nära dina ögonfransar bara på dina övre lock. Se till att linjen är tjock och så uttalad som du vill. Håll linjen tjockaste i det yttre hörnet och när du går in i gallret.

5.

Applicera sedan en annan rökig yta av ögonskugga för att blanda några hårda kanter.

6.

Börja blanda din mörka nyans av skugga upp från dina ögonfransar till vecket i dina ögon. Lägg sedan till en skimrande höjdpunkt med grädde eller vitt under ögonbryns utsida.

7. Ta din ögonbrynpenna så att dina ögonbryn sticker ut mer. Var noga med din ögonbrynskurva för att få dina kattögon att sticka ut mer.

8.

Slutligen locka dina ögonfransar och lägg till en tunn mascararock. Undvik clumping genom att bygga skikten gradvis och kamma sedan ut en gång färdigt.

Få stegvisa tips för att skapa sexig och kattögon. Lär dig hur du kan göra dina ögon uppmärksamma med dessa enkla tips för att få sexiga kattögon.