Hur man sy hårförlängningar

 

1.

Färga väft eller band med förlängningshår fäst vid det, så att det passar ditt hår. Vissa människor färgar även fläkten en komplett färg. Det borde dock överlåtas till en professionell. Låt fläkten torka platt innan du börjar förlängningsprocessen.

2.

Förbered håret för hårförlängningen. Detta görs genom att fläta spår eller cornrows i det naturliga håret före tid. Mönstret av dessa cornrows ska vara horisontellt över huvudets topp och baksida. Flätorna måste vara tillräckligt långt borta från hårlinjen och coursing i olika riktningar så att flätorna / spåren är väl gömda från det nysgande ögat. Att räkna ut den bästa cornrow-placeringen kommer att ta lite övning.

3.

Gör flätan tillräckligt tätt för att hålla, men inte för lös. Täta flätor kan bara orsaka obehag och kan leda till skador på naturligt hår eller till och med håravfall i extrema fall. Lösa flätor orsakar också ett problem. De syade stygnen och förlängningarna kommer att glida ut vid oupphörliga tider om flätorna är för lös. En bra regel är att fläta håret så att du kan lyfta den färdiga flätan något bort från hårbotten utan obehag.

4.

Lägg tråden genom nålens öga med hjälp av nålen och en väldigt robust tråd som matchar din hårfärg. Dra det igenom och fortsätt att dra tills du har en längd av tråd dubbla storleken på den väft som du kommer att sy i. Klipp tråden och knyta de båda hängande ändarna ihop.

5.

Lägg väven bredvid cornrowen med toppen mot flätan och häftens hår hänger ner. Arbeta från sidan av cornrow motsatt väft, tryck nålen genom flätan och toppen av väft. Dra tråden genom. Sätt nålen den här gången genom toppen av flätan på väftets sida och skjut den genom. Drag nålen tills trådens längd är genom. Fortsätt till slutet av cornrowen (den del som är fäst vid huvudet). Slå ihop tråden i en knut och skära extra bitar av väft, om några kvarstår. Det kommer ta lite tid att sya väftarna på cornrowen.

Tips och varningar

  • Om du har längre hår eller använder förlängningarna för tjocklek , du kan lämna alla andra flätor oanvända. Därefter släcker du de oanvända bitarna för att göra tilläggen blanda bra.
  • Det finns ett antal alternativ när du överväger hårförlängningar. Du kan gå till en kosmetolog som specialiserar sig på att sy förlängningarna. Men det här alternativet kostar hundratals dollar beroende på var du bor och den kosmetolog du väljer. Och trots priset kommer många braider att göra så mycket för hårt, vilket gör att håret bryter sig från hårbotten. Du kan styra detta problem genom att göra det själv. Den enklaste metoden använder lim för att applicera spåren. Denna metod har också den högsta möjligheten eller skada på håret. Sy hårförlängningarna i ditt eget hår är ett utmärkt sätt att förhindra skador när du sparar pengar.