Hur man torkar wrap hår

 

1.

Kamma allt håret rakt ner omkring huvudet. Du kan dela håret med en 2-tumsdel på vardera sidan av ditt huvud eller i mitten. Det här är ditt val och det ändrar inte tekniken att förpacka det alls. Syftet med delen i håret är bara att personifiera ditt hårvård. När allt hår har kammats rakt ner, är du redo att börja.

2.

Börja med den sida där du gjorde 2-tumsdelen. Använd en bred tandkam och börja utjämna håret medurs. Ta håret närmast del och fortsätt runt med det i en cirkelrörelse samtidigt som du släpper ut det i ditt huvud.

3.

Dra också håret i ryggen upp i bikupan, men håll alla av håret som går runt i samma medursriktning. Fortsätt att byta håret runt huvudet tills det är allt i en fin, snäv bikupa. Du kan använda hårspännen för att hålla håret på plats.

4 .

Slå en silkeshalsduk runt huvudet för att hålla håret på plats. Håll in din halsduk i några timmar eller om du väljer, kan du hålla det bundet upp över natten. När du tar bort halsduk, kamma håret i t Han samma medursmässiga rörelse där du lindade den. Ditt hår ska ha volym och en bra studsa till det. Stil som önskas.

En wrap är en hår styling teknik som är lätt att hantera. Ditt hår kan lindas om det är torrt. Börja alltid med rent hår, eftersom rent hår är lätt att arbeta med och din stil kommer oftast att bli bättre. Ett hårvård liknar en bikupa, men det ligger inte kvar i den formen. Efter tvätt och blåsning torkar du håret, det är mycket enkelt att göra med ett torrt wrap.