Hur man väver indiskt hår

 

1.

Tvätta håret. Kamma ut håret helt och fukt det efter behov.

2.

Kamma ut det område där väven kommer att placeras. Klipp ut det omgivande håret, så det håller sig ur vägen när du utför nästa steg.

3.

Skapa en cornrow längden på det indiska hårets spår eller spår om Använda flera hårförlängningar. Cornrowen ska vara gjord av två delar av naturligt hår och en del av det indiska håret. Det ska vara tillräckligt stort för att stödja väven, men tillräckligt liten för att gömma sig under det naturliga håret.

4.

Söm spåret eller spåren i cornrowen, starta vid en kant och längst ner på cornrowen. Gänget ska vara tillräckligt lång för att gå från en cornrow-ände till den andra. så platt som möjligt medan du syr. Repetera med en eller två trådar för mer säkerhet.

5.

Upprepa samma steg för varje indisk hårväv. 's utanför cornrowen. Ta bort hårspännen. Trim av allt överskott indiskt hår och stil enligt smak.

Indiskt Remy hår används ofta för hårväv och förlängningar. Indiskt hår är vanligtvis rent svart med en silkeslen struktur, vilket gör den till en primär kandidat som frisyrtillägg. Medan indiskt hår vävt kan kosta mycket pengar kan du ha en vänväv i indiskt hår med hjälp av en sömnadsteknik. Du måste veta hur man gör cornrows och har grundläggande syfärdigheter för att göra detta, men slutresultatet kan vara ett vackert tillskott till din man.