Så här applicerar du Makeup Som en Victoria's Secret Model

 

Hämta kroppen

1.

Börja med kroppen. Victoriaens hemliga skönhetsregim utmärker sig för att den är huvud-mot-tå. Resultatet är bronsade kroppar. Börja med att applicera en gradvis självständare med fuktighetskräm dagligen. Du kan också använda en självtennare med fuktkräm i ansiktet. Men vissa företag ger en separat produkt för bara ansiktet.

2.

Applicera en skimrande kroppsolja på kroppen. Det ger inte bara en extra glöd, men det fungerar också för att omedelbart täcka upp brister.

3.

Använd en ben-perfektionsspray. Detta är ett utmärkt sätt att få de felfritta benen.

4.

Applicera en spray eller bronsande kroppsstoft för att försegla affären. Genom att använda olika produkter på kroppen, säkerställer du en solbränna med djup och dimension. En annan fördel är att du inte kommer att missa en plats.

Få sminken

1 .

Börja med ansiktet. Applicera en fuktgivare med självförstärkare. Applicera concealer och foundation om det behövs.

2.

Kontur ansiktet. Med en konturborste appliceras en rodnad eller ett pulver som är en nyans mörkare än din hudton i kanterna på ditt ansikte, under dina kindben och runt näsan. Du kan också borsta äpplen på dina kindar.

3.

Rengör dina ögonbryn. Plocka dina ögonbryn för att få ett rent utseende. Borsta en ljus, skimrande ögonskugga eller tjock penna i en platinskugga precis under ditt panna ben.

4.

Utforska dina ögonalternativ. Enligt videoen 'Heidi Klums Sexiga Makeup Secrets' föredrar Klum att använda en flytande liner på övre ögonlocket. Du kan också använda ett rökigt öga. Se Seventeen Magazines video 'Victoria's Secret - Fashion Show - Backstage Beauty: Makeup, där makeupkonstnären använder ett rökigt öga med en smutsborste. (Se länkarna i Resources.)

5.

Applicera falska fransar och mascara Du kan antingen lima enskilda ögonfransar över den övre linjen eller köpa en fransremsa. Applicera mascara på både övre och nedre fransar.

6.

Använd läppstift. Få en naken eller flirtrosa rosa ton.

Använd läppglans. Få de signaturpouty Victorias hemliga läppar genom att applicera en blekrosa eller klar läppglans.

Tips och varningar

  • Känn dig som om du har lagt för mycket produkt på din kropp? Använd en eller alla bronsprodukter för att uppnå utseendet. Det är upp till dig vilka steg och produkter du ska använda.
  • Practice contouring. Det tar tid och arbete att behärska den här tekniken, men när du har gjort det kommer det att vara en användbar skicklighet att ha.
  • Om du inte har önskad ögonbrynsform, kontakta en makeup professionell som kan arbeta med ditt ansiktsform för att få det bästa utseendet för dig.
  • Om du väljer att använda en flytande liner, öva för att få den stadiga handen och uppnå rätt utseende.
  • Även om den falska lashremsan är lättare att applicera, ser de enskilda fransarna mer ut som autentiska ögonfransar.
  • Victoria's Secret-modeller har blivit hyllade som några av de vackraste kvinnorna i världen. Dessa svarta baddräkter och underkläder har blivit föremål för internationell lust och beundran. Det är lätt att se varför: med flouncy hår, pouty läppar och snygga bronsiga kroppar har Victoria's Secret-modeller behärskat konsten att överklaga sex. Med bara lite kunskap och övning kan du också dra full nytta av några av de skönhetshemligheter som Victoria's Secret-modeller har känt och försvarat för år.