Så här applicerar du Makeup för ett fyrkantigt ansikte

 

1.

Bestäm om ditt ansikte verkligen är kvadratiskt. Vissa ansiktsformer mimar nästan en kvadrat, som diamant och rektangulära ansikten. Om du identifierar fel form, kommer du att följa fela regler. Dra tillbaka ditt hår och spåra ditt ansikte med läppstift på en spegel. Finns den resulterande formen mest som en torg? Om det gör är du verkligen ägaren till ett fantastiskt fyrkantigt ansikte.

2.

Bestäm de områden du vill ta ut. I det här fallet är det mitt i ansiktet. Genom att fokusera på mitten kommer den att dra uppmärksamhet bort från en mejd käke. Punkt och bländare eller en ljusare nyans av grunden på mitten av pannan, hakan och under dina ögon.

3.

Minimera starka funktioner med en mörkare nyans. Använd en djupare skugga på grund av några skarpa linjer på torget, som inkluderar käften och nära hårlinjen.

4. Använd en ljus (men inte clownish) rodnad på dina kindben Smile för att skapa ett 'äpple' på dina kindben och borsta rodnaden över dina kinder i en uppåtgående rörelse - applicera rodnad från ögonets yttre hörn till örat. Genom att borsta uppåt, kommer du att förlänga ansiktet.

5.

Lyssna på ögonen. Mörka nyanser orsakar ögonen återta. Använd en metallisk eller skimrande pärla eller taupe till ta ut ögonen och dra sålunda uppmärksamheten mot mitt i ansiktet, i motsats till sina kvadratiska sidor.

6.

Dra ut ögonen med eyeliner. För att lägga till längd till dina ögon (speciellt om de är runda, vilket bara accentuerar starka egenskaper), använd en flytande eyeliner och förläng linjen utöver det yttre hörnet av ditt övre ögonlock för att skapa en dramatisk kattens ögonutseende. Om du inte är stabil med vätska, försök med en penna och du kan uppnå liknande, om än mindre röriga resultat.

Använd en ljusfärg på mitten av din läpp Igen kommer detta att uppmärksamma mitten av munnen i motsats till ansiktets sidor. Använd en läppfodral och skissera läpparna. Fyll i läppen med den här färgen, men lägg till en ljusare färg på läppstiftet i mitten av din mun. Titta ut med glans, övervägande i mitten av munnen, för att ytterligare uppmärksamma denna del av våra läppar.

Plocka dina pannor så att de är avrundad. Undvik att underskatta kraften hos bra, välskötta pannor i en form som smickrar till dina egenskaper. En rundad panna skulle inte se bra ut på ett runt ansikte, så en stark, vinklad panna vunnit inte ett vinklat ansikte. Stick till mer rundade pannor för att ge balans.

Balans är nyckeln till att applicera smink till ett fyrkantigt ansikte. Ett fyrkantigt ansikte är ett där ansiktets bredd är ungefär densamma som dess längd. Mjuka kvadrera linjerna i käken och tempel genom att bestämma var och hur man applicerar rätt ljusstråle och makeup nyanser.