Så här applicerar du Wella Hair Toner

 

1.

Välj en toner som passar din speciella hårfärg. Om ditt hår är medelbrunt till svart måste du använda peroxid för att lyfta färgen innan du kan färga den blonda. Mörkare hår har en tendens att bli brassig, så du behöver en blåbaserad toner för att neutralisera den gula / orange färgen. Om ditt hår är mörkt blont ljusbrunt, behöver du en ask eller en guldfärgad toner för att ljusa eller fördjupa din blonda färg.

2.

Blanda Wella hårtoner. Kombinera 1 del toner med 2 delar 20 volymutvecklare och blanda dem med en borste. Om din Wella-toner levereras med en volymutvecklare på 10 volymer, blanda i 1 del toner och 4 volymer med 10 volymer.

3.

Shampoo ditt hår, använd sedan Wella hårtoner på strängar som kräver det mest. För att undvika att få tonern på strängar som inte behöver den, använd några hårbalsam för att motverka tonern.

4.

Låt Wella hår toner bearbetas i ca 5 minuter beroende på hur mycket du vill neutralisera, ljusna eller fördjupa. Om ditt hår redan ligger nära blondinen som du föredrar kan du lämna tonern i bara 2 eller 3 minuter.

5. < / p>

Skölj ut tonern och applicera hårbalsam för att rehydrera ditt färgade hår. Skampa inte ditt hår.

Tips och varningar

Om du köper en Wella-toner med en volymutvecklare på 10 volymer, se om du kan byta ut den till 20 volymer-utvecklaren, eftersom det fungerar mycket bättre. Använd tonern ungefär en gång i månaden för att behålla din blonda färg.
  • Låt tonern sitta längre än 5 minuter eftersom det kan göra att ditt blonda hår blir violett.
  • En hårfärgare används efter blekning av håret för att neutralisera och ta bort brassy (gul / orange / röd) nyanser, vilket håller den blonda färgen intakt. Wella hårtoner används också för att ljusna eller fördjupa en blond färg efter hårfärgning. Beige toner är utmärkt för att bli av med rostiga gula och orange toner, medan asktoner har en tendens att göra hårgrå. Regelbunden användning hjälper till att hålla den oattraktiva brassinessen i bukt.