Så här fixar du håret med ett dubbelt halsband

 

1.

Borsta håret för att ta bort eventuella knutar och trasslar.

2.

Placera huvudbandet ungefär en tum bort från början av hårlinjen . Om du använder ett dubbelband med dubbla strängar, glider du helt enkelt igenom ditt hår. Om du använder ett elastiskt tillbehör med två strängar, använd händerna för att sträcka ut det innan du monterar det runt ditt huvud.

3. Använd en tandkam för att reta håret bakom huvudbandet om du vill skapa ytterligare volym på huvudets krona.

4.

Sätt den del av håret som ligger bakom huvudbandet i en hästsvans eller bulle om du vill inte lämna den lös.

5.

Använd kammen för att ordna ditt smäll om du vill visa dem. Använd en försiktigt nedåtgående rörelse för att ta bort smällen under huvudbandets strängar. Avsluta genom att ordna dem antingen mot ena sidan av pannan eller jämnt över.

Tips och varningar

  • Innan du sätter på huvudbandet, spritz fint hår med en root-lifting spray, och blåsa den torr för att hjälpa hårvolymen.
  • Ett huvudband är ett praktiskt tillbehör som gör att du kan hålla håret ur ditt ansikte utan att offra stil. Eftersom kvinnor fortsätter att söka kreativa tillbehör och stilar, har tunna dubbeltrådiga huvudband uppstegat den klassiska breda huvudbandet. Tillverkad av antingen elastiskt material eller plast, dubbeltrådiga huvudband finns i många stilar, så att du kan skapa olika frisyrer som betonar hårets längd, händer eller volym.