Typer av peruker för kvinnor

 

Hårhårets peruker

De flesta hårhårets peruker är gjorda av tjockt, rakt asiatiskt hår som är en mörk färg och måste stylas efter varje tvätt och kommer att kräva att du tvättar det med ett schampo som är gjord för hårhårpigor Pärlor gjorda av syntetiskt hår En paryk av syntetiskt hår är tillverkad av konstfibrer och är en populär pärla eftersom den inte behöver stylas efter det 's tvättas, det är billigare än en mänsklig hårparya, den har fler stilar att välja ut än en människahårspärr gör, och det kommer inte att försämras lika snabbt som en hårhårspanna, om inte värmeanordningar används för att utforma den med.

The Wig Cap

Hur locket på en peruk görs bestämmer parykens stylingskapacitet och utseendet som peruken ger. Om fibrerna är handbundna och nät används, kommer peruk ser mer naturligt ut som hårbotten kommer att visa sig om en del är gjord.

Hårbitar

Om en komplett peruk inte är vad du behöver, erbjuder wig-tillverkare en mängd olika hårstycken s, som klibbiga bitar som lägger till mer hår i ett uppdrag, hästsvansdelar, flätor, smällar och faller det klippet på baksidan av huvudet.

Everyday Wig Styles

Wig-stilar förändras för evigt , men lockiga, raka, långa, korta och medellånga peruker kan enkelt hittas i nästan vilken färg som helst.

Festparykar

Om du ska gå på en fest kanske du vill ha på dig en kostym peruk att likna frisyren hos en kändis eller känd person, en peruk som fokuserar på en populär frisyr från det förflutna, eller en partykvinna som en lila afro eller en orange spiky frisyr. För länge sedan i forntida Egypten hade människor i alla åldrar och könen vanligen hårda peruker. När peruker först blev populära var det bara kvinnor av kungligheter som fick bära peruker av långt hår som var uppdelade i tre sektioner. När tiden gick, användes dessa peruker också mina gemensamma. Under årens lopp har peruker med många olika stilar skapats, och perukstilar har förändrats med tiden. Idag hittar du peruker av mänskligt hår och syntetiskt hår.