Vad är ett pars massage?

 

Plats

Medan ett par s massage kan erbjudas av någon massage terapeut, får de flesta dem på ett spa. Parets massage är i själva verket ett av de snabbt växande områdena i spa-industrin . Massagen kan äga rum i ett privat rum eller utomhus.

Funktion

Ett par s massagefunktioner för att samla två personer i en gemensam upplevelse. Vanligtvis används två olika massage terapeuter för att ge deltagarna en massage samtidigt, men det kan också uppnås med en massageterapeut som vänder sig.

Fördelar

En av fördelarna med parets massage är att en nybörjare ska introduceras till världen av massage av någon som är bekant med den. Det är också fördelaktigt för dem som kan vara obekväma med nakenhet eller närhet som är inblandad i massageprocessen. Parets massage kan också vara användbart för att lindra den stress som kan byggas upp mellan två kamrater som är involverade i någon form av relation.

Bekvämligheter

Dyrare parets massage erbjuder en upplevelse som går utöver bara massage . Vin kan serveras och manikyr eller pedikyr kan också inkluderas i priset. Ytterligare bekvämligheter kan eventuellt omfatta ångduschar, lera behandlingar och natursköna utomhusvyer.

Sensuell massage

Vissa spa kan erbjuda sensuella parets massagealternativ. Var medveten om att det här kan innebära mer nakenhet och mycket mer erotiska massagetekniker. För de som är bekväma med dessa saker kan ett sensuellt par s massage förorda ett högt laddat romantiskt engagemang efteråt.

Process

Paramassens process innebär vilken typ av massage som helst som helst. kan betyda allt från terapeutiska huvudmassagebehandlingar och fotmassage till en djup kroppsmassage. Placeringen av paren kan vara sida vid sida eller mot varandra.

Kostnad

Parets massage kommer självklart att vara dyrare än en enda massage bara för att du anställer dubbelt så många terapeuter. I de flesta spa är priset på ett par s massage också dyrare än det skulle vara att helt enkelt betala för två olika enskilda sessioner. Ett par s massage är inte detsamma som sensuell massage mellan ett par. Istället för att massera var och en får de två personerna som får parets massage faktiskt sin massage från en licensierad massageterapeut. Ett par s massage kan äga rum med två älskare, men det kan också erbjudas platoniska par och familjepar också.